088-2806010 | info@essenzo.nu

Personal Marketing

In China hebben ze de stappen van desktop en laptop grotendeels overgeslagen en zijn direct met de smartphone begonnen. Daardoor regelen zij veel meer zaken met hun smartphone, vooral via de alles-in-een-app WeChat.

Via deze app communiceren bedrijven met (grote) groepen (potentiële) klanten, maar vooral ook met bestaande klanten. Met speciale aanbiedingen of advies toegespitst op hun behoeften. Het gaat in hoog tempo richting personal marketing. Juist in de opkomende markten Azië, Midden-Oosten en Afrika.

Gebruikers van WeChat in China hebben deze app continu openstaan. Niet in de laatste plaats vanwege de enorme verscheidenheid aan diensten en om ervaringen met elkaar te delen. Dit levert gemak en services op voor de gebruikers (klanten) en een schat aan data voor de ontwikkelaars (leveranciers).

De komende jaren kunnen we in Nederland dus ook verwachten dat we op maat gesneden marketing gaan appen in plaats van één boodschap de ether induwen voor iedereen. Dit kan omdat we steeds meer data hebben van onze doelgroepen.

 

Nav interview met algemeen directeur Unilever Benelux in het FD van 13 september 2016

Terug naar overzicht

Essenzo Goes BV

Stationsplein 9
4461 HP Goes
088 2806 060
goes@essenzo.nu
routebeschrijving

vestigingsmanager
p.moll@essenzo.nu
06 41 00 97 69

Essenzo Gouda BV

Burg. v Reenensingel 101
2803 PA Gouda
088 2806 010
gouda@essenzo.nu
routebeschrijving

vestigingsmanager
g.vandenberg@essenzo.nu
06 53 38 47 43

Essenzo volgen?
Schrijf je in voor de blogs en nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website gaan wij ervan uit dat u ermee instemt.