088-2806010 | info@essenzo.nu

Zomerstop

Eind deze week sluiten wij de deur aan de Kattensingel in Gouda. We nemen vier weken afstand van Essenzo. We hebben met elkaar nagedacht aan de vooral positieve items van het eerste half jaar. Nu gaan we ons hoofd leegmaken en nieuwe energie opdoen. Thuis of ver weg. Ieder zijns weegs.

Mag ik jou/u meenemen in ons reflecterend gesprek? De basis was het eind vorig jaar uitgewerkt plan tot en met het jaar 2020. Samen met Paula en Gerbrand vormen we het management van onze unieke school. We zouden er een jaar voor uittrekken om de taken over ons drieën te verdelen. Na het eerste half jaar zitten we prachtig op schema. We gaan vol goede moed het tweede half jaar in.

Aan het einde van 2016 zal Paula verantwoordelijk zijn voor de bestaande opleidingen en Gerbrand voor de dagelijkse leiding van onze school. Zelf ben ik op dat moment voor een deel docent en voor een deel onderwijsmakelaar. Het liefst ook weer voor een deel student, echter kan ik dit nog niet overzien. Essenzo wordt/is niet alleen opleider van eigen opleidingen maar ook makelaar van nieuwe opleidingen. Het verbinden van vraag vanuit het bedrijfsleven en aanbod vanuit het onderwijs. Waar het kan samenwerken en waar het moet (tijdelijk) zelf uitvoeren van onderwijs.

Op dit moment zijn we al geruime tijd bezig om in samenwerking een gap in het mbo onderwijs voor de bouw aan te pakken. Het gaat dan om volwassenonderwijs op het niveau van uitvoerders en werkvoorbereiders. Veel sneller gaan de ontwikkelingen op het IT-gebied in samenwerking met een aantal bedrijven. Post-mbo en post-hbo opleidingen in cloudtechnologie en security als hardskills in combinatie met communicatie en samenwerken als softskilss. Een eenjarige (bedrijfs)opleiding van een dag in de week voor starters met een mbo- en hbo-opleiding en voor werkenden in de IT.

Maar eerst vier weken geen Essenzo. We zijn er als management aan toe. Quality time.

Terug naar overzicht

Essenzo Goes BV

Stationsplein 9
4461 HP Goes
088 2806 060
goes@essenzo.nu
routebeschrijving

vestigingsmanager
p.moll@essenzo.nu
06 41 00 97 69

Essenzo Gouda BV

Burg. v Reenensingel 101
2803 PA Gouda
088 2806 010
gouda@essenzo.nu
routebeschrijving

vestigingsmanager
g.vandenberg@essenzo.nu
06 53 38 47 43

Essenzo volgen?
Schrijf je in voor de blogs en nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website gaan wij ervan uit dat u ermee instemt.