088-2806010 | info@essenzo.nu

Het zal je maar gebeuren…

Een goede kennis van mij koopt vaak via internet. Of het nu diensten zijn of goederen, het maakt hem niet uit. Zelf houd ik nog niet van kopen via internet, ben er daarom ook nog onhandig mee. Een paar weken geleden wilden wij samen iets gaan kopen en besloten om dit via internet te doen. We gingen direct naar zijn favoriete online-winkel en na een tijdje zoeken ben ik daar ook aangeland. En dan gebeurt het. Het artikel dat we willen aanschaffen, heeft bij mijn goede kennis een hoger bedrag dan bij mij. Dat is vreemd. Of toch niet?

Wat ik wel doe is lezen. Gewoon via kranten of via mail. Vandaar dat ik weet dat er veel wordt gedaan met opgeslagen internet-zoekgedrag. Kom je veel bij dezelfde online-winkel? Ben je een trouwe afnemer? Stuur je veel of weinig terug na aankoop? Vergelijk je prijzen met ander aanbieders? Zo ja, dan weet de slimme computer achter jouw favoriete online-winkel dat jij best een paar euro meer wil betalen zonder dat je daar erg in hebt. Je moet het gewoon een keer meegemaakt hebben om het te geloven.

Terug naar overzicht

Essenzo Goes BV

Stationsplein 9
4461 HP Goes
088 2806 060
goes@essenzo.nu
routebeschrijving

vestigingsmanager
p.moll@essenzo.nu
06 41 00 97 69

Essenzo Gouda BV

Burg. v Reenensingel 101
2803 PA Gouda
088 2806 010
gouda@essenzo.nu
routebeschrijving

vestigingsmanager
g.vandenberg@essenzo.nu
06 53 38 47 43

Essenzo volgen?
Schrijf je in voor de blogs en nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website gaan wij ervan uit dat u ermee instemt.